BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
AGENDA

Noteer deze data zeker al in jullie agenda! We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten op onze events."Prijkels Proper" Zwerfvuil Ruimactie - 15/11/2018

IMG_20180129_120808.jpg

Op donderdag 15/11 organiseren we de eerste "Prijkels Proper" Zwerfvuil Ruimactie. Na een succesvol initiatief, opgezet door enkele medewerkers van Colruyt Group (E3-Laan in De Prijkels), willen we onze volledige zone onder handen nemen.

We rekenen daarbij op vrijwilligers van alle bedrijven die zich over de middag een (half) uurtje willen vrijmaken. Materiaal (fluovestjes, handschoenen, grijpstokken, vuilniszakken, …) wordt door de bedrijvenvereniging en Mooimakers.be ter beschikking gesteld. Bedoeling is dat we dit initiatief regelmatig gaan herhalen.

Laat hier naam, e-mailadres en bedrijf achter als je geïnteresseerd bent om een handje toe te steken bij een van onze "Prijkels Proper" zwerfvuil ruimacties. Zo kunnen we je op de hoogte houden van de precieze invulling van onze volgende actie.
vzw De Prijkels voorziet in soep en een broodje voor de aanwezige helpers.

Zo een actie zorgt niet alleen voor een mooiere wereld, maar voor extra collegialiteit door samen met plezier aan een duurzaam doel te werken.

IMG_20180705_121623.jpg


Prijkeldebat "Aanwerving in een multi-culturele maatschappij" - 29/11/2018

Noteer deze datum alvast in uw agenda. Meer info volgt...