BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
AGENDA

Noteer deze data zeker al in jullie agenda! We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten op onze events.Prijkels Minivoetbal Cup 2019 - 7/06/2019

minivoetbal.jpg

De sportievelingen onder ons worden op vrijdag 7 juni verwacht in de sporthal van Nazareth (Drapstraat 76). We starten om 17u en eindigen rond 23u.

Jullie strijden om eeuwige roem en de felbegeerde Prijkelstrofee. Deze mag een jaar lang pronken aan de receptie van het winnend bedrijf!

Nog even een terugblik naar 2018:
"15 ploegen streden om de titel. Uiteindelijke won Victaulic 1, na 2016 en 2017, ook de grote finale in 2018. Ze wonnen als winnaar de finale tegen SIKA Belgium. De kleine finale voor de 3e en 4e plaats werd gespeeld tussen Transmission en G. Snel."

Een nieuwe uitdaging staat te wachten op 7 juni! Schrijf jullie snel in en kom mee genieten van de enthousiaste sportieve sfeer waarin collega's ook buiten de werkvloer tonen wat teamspirit en werkplezier betekenen.

Inschrijven is ook nu weer gratis. 
De deelnemende ploegen ontvangen een gratis consumptie per deelnemende speler van vzw De Prijkels. De hongerigen kunnen tussendoor broodjes kopen.

Kom talrijk en breng collega's, vrienden en familie mee om jullie te ondersteunen op weg naar onvergankelijke Prijkelsglorie.

SCHRIJF JOUW TEAM (min. 5 - max. 10 spelers) IN VIA DEZE LINK uiterlijk tegen 15 MEI.
Wacht niet te lang want het aantal inschrijvingen is beperkt. Belangrijk is dat jouw team tijdig ingeschreven is, de namen van de spelers kunnen ter plaatse doorgegeven worden.

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN VOLZET  - je kan je nog laten registreren op de wachtlijst via info@deprijkels.be, maar dit is geen garantie op deelname.

 SUCCES!


Indian Summer Afterwork - 20/09/2019

Binnenkort meer info.