BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
AGENDA

Noteer deze data zeker al in jullie agenda! We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten op onze events.Bedrijven Triathlon Deinze Industrie - 25/08/2018

digitaal_beeld.PNG


Is jouw bedrijf sportief of zoek je naar een leuke, sportieve teambuilding?
Doe mee aan de bedrijventriathlon Deinze op zaterdag 25 augustus 2018

Triathlon is een sport die heel snel aan populariteit wint. Ook bij bedrijven. Teams die samen trainen en dan strijden voor het meest sportieve bedrijfsteam of gewoon samen met de collega’s supporteren geeft een extra dimensie aan de dagelijkse werkomgeving.

Voor het 6de jaar op rij vormt de grote markt van Deinze op 25 en 26 augustus 2018 het decor voor verschillende triathlonwedstrijden. Op zaterdag 25 augustus, de dag voor de intussen gekende ½ triathlon in Deinze, kan je met collega’s een team vormen.

Deinze biedt alle infrastructuur en voorzieningen om dergelijke events mogelijk te maken. Er is ook een bedrijven plaza op het Sint-Poppoplein waar alle medewerkers hun collega’s kunnen aanmoedigen of waar bedrijven kennis kunnen maken met elkaar.

Een businesstrio neemt deel aan 1/8 triathlon: zwemmen: 750m, fietsen: 20km en lopen: 5km.

De start is voorzien om 18.30u – een team inschrijven kost €120 – dit kan tot 13 augustus 2018 of tot alle plaatsen ingenomen zijn. Meer informatie en inschrijven via http://www.sportevents.eu/triathlonseries/nl/deinze/


Prijkels Indian Summer Afterwork Party - 21/09/2018

foto: Juul Vandecasteelesurfput-by-Juul_Vandecasteele.jpg

Op vrijdagavond 21/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt.

Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg).

We voorzien heerlijke gourmet burgers op de BBQ en de drank zal fris staan. Passeer zeker ook eens aan onze cocktail/mocktailbar. Een DJ zorgt van in het begin voor een leuke afterwork sfeer tot in de late uurtjes. Dit event is de ideale manier om nog eens een terrasje te doen met de collega's, andere mensen van de zone te leren kennen, te netwerken en een dansje te placeren.


Praktisch:

  • waar: Windsurfing Deinze (op wandelafstand van De Prijkels)
  • wanneer: vrijdag 21/09 vanaf 17u tot ...
  • ingangstickets:
    • leden in voorverkoop: 5€/persoon (incl btw, factuur verkrijgbaar)
    • niet-leden of aan de kassa: 10€/persoon (incl btw, hiervan kan geen factuur opgemaakt worden)
  • bonnetjes (voor eten en drinken): 2€ en 3€ per bonnetje (incl btw, op kaarten van 5 scheurbonnetjes, factuur verkrijgbaar indien op voorhand besteld en bij een minimum van 5 kaarten)
    • enkele tarieven: Gourmet Burger 6€, Pintje 2€, Kriek 3€, Tongerlo 4€, Somersby 4€, Cola 2€, TAO 3€, Glas Wijn 3€, Glas Prosecco 4€, Martini 4€, Gin Tonic 8€, Vodka Orange/RedBull 8€, Cornetto 2€, Magnum Ijsje 3€,...


Tickets of bonnetjes bestellen op factuur
 doe je best via deze link.


Als je al een ruw idee hebt van met hoeveel jullie zouden kunnen zijn, kan je je best al inschrijven via bovenstaande link. Het aantal dat je daar doorgeeft is zeker niet definitief maar helpt ons wel de totale opkomst in te schatten. Je krijgt dan een bevestigingslink terug via dewelke je de aantallen eigenlijk doorlopend kan wijzigen tot 14/09 (een week voor het event). De facturen worden opgemaakt na 14/09 en dan worden ook de tickets aan jullie bezorgd.


Meer info?
Bel Bart op 0472 68 25 48 of mail info@deprijkels.be.


Hernieuwbare energie: benieuwd hoe de zon de energiefactuur van uw bedrijf doet dalen? - 27/09/2018

Donderdag 27/09 vanaf 18u - bij Play AV - broodjes en drank voorzien door Enervest Belgium


Jobbeurs Deinze Industrie - 4/10/2018


Prijkelsessie "Fiscale optimalisatie en verzekeringen" - 11/10/2018

Donderdag 11/10 om 18u - locatie volgt - broodjes en drank voorzien door vzw De Prijkels


Prijkeldebat "Aanwerving in een multi-culturele maatschappij" - 29/11/2018

Donderdag 29/11 om 18u - locatie volgt - broodjes en drank voorzien door vzw De Prijkels