BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
Prijkels Indian Summer Afterwork Party
< TERUG NAAR OVERZICHT

foto: Juul Vandecasteelesurfput-by-Juul_Vandecasteele.jpg

Op vrijdagavond 21/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt.

Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg).

We voorzien heerlijke gourmet burgers (vlees én veggie) op de BBQ en de drank zal fris staan. Passeer zeker ook eens aan onze cocktail/mocktailbar. Een DJ zorgt van in het begin voor een leuke afterwork sfeer tot in de late uurtjes. Dit event is de ideale manier om nog eens een terrasje te doen met de collega's, andere mensen van de zone te leren kennen, te netwerken en een dansje te placeren.


Praktisch:

  • waar: Windsurfing Deinze (op wandelafstand van De Prijkels)
  • wanneer: vrijdag 21/09 vanaf 17u tot ...
  • ingangstickets:
    • leden in voorverkoop: 5€/persoon (incl btw, factuur verkrijgbaar)
    • niet-leden of aan de kassa: 10€/persoon (incl btw, hiervan kan geen factuur opgemaakt worden)
  • bonnetjes (voor eten en drinken): 2€ en 3€ per bonnetje (incl btw, op kaarten van 5 scheurbonnetjes, factuur verkrijgbaar indien op voorhand besteld en bij een minimum van 5 kaarten)
    • enkele tarieven: Gourmet Burger 6€, Pintje 2€, Kriek 3€, Tongerlo 4€, Somersby 4€, Cola 2€, TAO 3€, Glas Wijn 3€, Glas Prosecco 4€, Martini 4€, Gin Tonic 8€, Vodka Orange/RedBull 8€, Cornetto 2€, Magnum Ijsje 3€,...


Tickets of bonnetjes bestellen op factuur
 doe je best via deze link.


Als je al een ruw idee hebt van met hoeveel jullie zouden kunnen zijn, kan je je best al inschrijven via bovenstaande link. Het aantal dat je daar doorgeeft is zeker niet definitief maar helpt ons wel de totale opkomst in te schatten. Je krijgt dan een bevestigingslink terug via dewelke je de aantallen eigenlijk doorlopend kan wijzigen tot 14/09 (een week voor het event). De facturen worden opgemaakt na 14/09 en dan worden ook de tickets aan jullie bezorgd.


Meer info?
Bel Bart op 0472 68 25 48 of mail info@deprijkels.be.