BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
NETWERKAGENDA

"Today is FRYDAY." door Garage Dhont - vrijdag 15/09/2017 - 12-14u.  

druk_recto_deinzekopie.jpgdruk_verso_deinzekopie.jpgDe nieuwe Opel Insignia en Crossland X ontdekken? Garage Dhont -partner van De Prijkels- nodigt u uit op vrijdag 15/09 tussen 12u en 14u aan de Venecoweg 7, Nazareth (à Delrue Rent Services).

Geniet van deze prachtige wagens samen met een heerlijk pakje GRATIS friet!

 

Inschrijven hoeft niet, wel graag al het invulstrookje meebrengen.

 


"Nazomeren rond het zomerakkoord" door Vandelanotte - 21/09 (Kortrijk), 25/09 (Waasmunster), 27/09 (Brugge)  en 07/11 (Brasschaat) - 18u30. 

uitnodiging_zomerakkoord.jpg

Het nieuwe schooljaar is opnieuw van start gegaan en de zomer loopt stilletjes aan op z’n eind. En dat het opnieuw een intense zomer was, dat staat vast. Enerzijds kwamen onze politici na lang onderhandelen eindelijk tot een begrotingsakkoord, anderzijds werden steeds meer bedrijven het slachtoffer van een doorgedreven cybercriminaliteit. En daar hielden wij u graag van op de hoogte.

Benieuwd naar wat dat Zomerakkoord voor u en uw onderneming kan betekenen? Kom dan deze maand naar ons Zomerseminarie in Kortrijk, Brugge, Waasmunster of Brasschaat en kom er alles te weten over de grote krachtlijnen van dit hervormingsplan.

Heb je zin om erbij te zijn? Schrijf je dan snel in!

 


Schaaldierenfestival - Auberge du Pêcheur - 24/09 vanaf 12u. 

Schermafbeelding_2017-09-14_om_12.22.51.png
Naar jaarlijkse traditie vindt het Schaaldierenfestival plaats op 24 september langs de oevers van de Leie. De Pêcheur verwelkomt u graag in hun prachtige tuin vanaf 12u. op reservatie.

Ze bieden u de keuze tussen een "Plateau fruits de mer" al dan niet met een 1/2 kreeft bij.

Ontdek het evenement