top of page
Prijkels Proms
Prijkels Proms

za 28 sep

|

Nazareth

Prijkels Proms

Op 28 september staat de Prijkels Proms op het programma! Een uniek evenement dat de lokale gemeenschap, overheidsinstanties, studenten en werkzoekenden samenbrengt om kennis te maken met de bedrijvenzone de Prijkels.

Tijd en locatie

28 sep 2024, 11:00 – 17:00

Nazareth, Venecoweg 35, 9810 Nazareth, België

Over het evenement

Op 28 september staat de Prijkels Proms op het programma! Een uniek evenement dat de lokale gemeenschap, overheidsinstanties, studenten en werkzoekenden samenbrengt om kennis te maken met de bedrijvenzone de Prijkels. Deelnemende bedrijven zullen op een creatieve en vermakelijke manier hun deuren openen. 

Het is geen miss verkiezing of een award show, ook geen groots opgezet muziekspektakel maar wel een tof event waarbij we zoveel mogelijk mensen op een ludieke en feestelijke manier willen laten kennis maken met deze bedrijvenzone en waarbij we zoveel mogelijk bedrijven engageren om hun deuren open te zetten voor het grote publiek.

Elk jaar kan dit een andere invulling krijgen, maar voor de eerste editie dit jaar hebben we geopteerd voor een digitale ontdekkingstocht door de bedrijvenzone waarbij je uitgedaagd wordt om verschillende quiz vragen te beantwoorden en foto en video opdrachten tot een goed einde te brengen. 

De bedrijvenzone wordt volledig digitaal in beeld gebracht en de deelnemers ontdekken de bedrijven op een ludieke manier via een korte beschrijving gekoppeld aan denk en doe opdrachten.

Als bedrijf kan je nog een stapje verder gaan door een extra ervaring ter plaatse op je bedrijf of terrein aan te bieden aan de deelnemers, maar daarover later meer.

Deel dit evenement

achtergrond.jpg

Wenst u meer info over onze werking of heeft u suggesties?

We horen het graag. Neem contact op met parkmanager Vanessa Desmet.

bottom of page