top of page

Inspiratie opdoen met onze Partners!

Omdat we de mening van onze partners willen horen, hebben we rond de tafel gezeten, gepraat, geluisterd en vooral veel genoteerd!Jaarlijkse meeting met Partners


Op 5 december kwamen de partners van Prijkels samen om het afgelopen jaar te bespreken, een jaar dat het eerste volle jaar was waarin alles weer mocht.


Het was een jaar vol bedrijvigheid en kansen, maar ook met nieuwe uitdagingen. We hebben gemerkt dat iedereen het ontzettend druk heeft en overbevraagd wordt voor evenementen, congressen en bijeenkomsten.


In onze discussie hebben we specifiek stilgestaan bij de uitdaging om gasten naar onze evenementen te trekken.

In een wereld waarin de agenda's overvol zijn, is het essentieel om op te vallen en meerwaarde te bieden aan potentiële deelnemers. We staan voor de vraag: hoe pakken we dit aan?


Om deze uitdaging aan te gaan, willen we als Prijkels-community samenwerken en creatieve oplossingen bedenken. Laten we onze krachten bundelen en nadenken over innovatieve manieren om onze evenementen aantrekkelijker te maken. Denk hierbij aan het aanbieden van unieke ervaringen, boeiende sprekers, interactieve sessies en relevante onderwerpen die de nieuwsgierigheid prikkelen.


We geloven dat door samen te werken en frisse ideeën te omarmen, we in staat zullen zijn om onze evenementen naar een hoger niveau te tillen en deelnemers te inspireren om deel te nemen, zelfs te midden van een drukke agenda.


Samen maken we van de Prijkels-bijeenkomsten een must-attend gebeurtenis!


Dank aan alle partners voor hun waardevolle bijdragen en betrokkenheid. Laten we gezamenlijk bouwen aan een succesvol en boeiend nieuw jaar voor Prijkels.


Dank aan onze partnersEEN ORGANISATIE VAN DE PRIJKELS VZW

Recente blogposts

Alles weergeven
achtergrond.jpg

Niets van de activiteiten in De Prijkels Deinze-Kruisem-Nazareth missen?

Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief.

bottom of page