BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
VRAAG & AANBOD

Op deze pagina plaatsen wij zoekertjes van onze leden & partners. U bent op zoek naar extra stockageruimte, een partner om een bepaald project uit te voeren, u heeft bureauruimte te huur, etc.

Stuur jouw vraag naar info@deprijkels.be en we bekijken of het in deze rubriek kan geplaatst worden.


Dakdesign is op zoek naar loods/magazijn van 350 à 500 m2 - 07/05/2017 

dakdesign.jpg

Als jonge lokale ondernemer in dakafdichtingswerken ben ik op zoek naar een kleine loods/magazijn van zo’n 350 a 500m2. Het magazijn zou toegang moeten verlenen tot het binnenrijden van een vrachtwagen, en een 6 tal autoparkeerplaatsen moeten hebben. Bureel is niet per se nodig. Kan u me iets laten weten, mocht er zich zoiets aanbieden?

Voor meer info gelieve contact op te nemen met Dhr. Jürgen Van Hoof op 0475 49 99 07 of via e-mail op jurgen@dakdesign.be 


Securitas is dringend op zoek naar een locatie op De Prijkels - 27/03/2017 

Securitas.png

Securitas wil op korte termijn verhuizen met hun mobiele ploeg naar een locatie dichtbij de oprit van de snelweg. Graag hadden zij richting de Prijkels verhuisd daar ze zo ook hun verankering met het bedrijventerrein kunnen verhogen.

Ze zijn op zoek naar het volgende:

- Parkeerplaats voor 14 wagens
- Rustruimte voor onze agenten (20m2)
- Toegang to sanitair
- Lokaal dat kan dienstdoen als sleutellokaal (20 tot 30m2)
- Bureelruimte (voor 5 burelen)

Voor meer info gelieve contact op te nemen met Dhr. Ken De Cock (Branch Manager Securitas) op 0477 19 83 63 of via e-mail op Ken.De.Cock@securitas.be